Omgevingswetportaal is verhuisd naar website Aan de slag met de Omgevingswet. Het Omgevingswetportaal is sinds 17 september gestopt. Voortaan kunt u op de website van Aan de slag met de Omgevingswet terecht voor informatie over de ontwikkeling van de Omgevingswet.

Informatie over ontwikkeling Omgevingswet

De afgelopen tijd is de inhoud van het Omgevingswetportaal al gemigreerd naar de website van Aan de slag met de Omgevingswet. Zo staan de geconsolideerde versies van de Omgevingswet en verschillende communicatiemiddelen van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties nu op de site. Ook de komende tijd wordt deze website continu voorzien van nieuwe informatie over de ontwikkeling van de Omgevingswet.

Digitale magazine Kwartslag

De nieuwsbrief Oog op de Omgevingswet wordt al langere tijd niet meer verzonden. Daarvoor is het online magazine Kwartslag in de plaats gekomen.